videos

Start resistance training with us

Vi brinner för att hjälpa kvinnor förbättra sin hälsa och bygga starka, friska kroppar. Därför vill vi hjälpa fler kvinnor att börja styrketräna! Vi håller just nu på att utveckla ett digitalt verktyg som guidar dig som nybörjare från ditt första steg på gymmet till en självständig nivå. Vi hoppas att du, förutom att få ett gott skratt, ska bli sugen på att börja träna med oss genom att titta på klippet nedan!

We’re passionate about helping women improve their well-being and build strong, healthy bodies. That’s why we’d like to help more women start resistance training. We are currently developing a digital tool that guides you as a beginner from your very first step in the gym to an independent and self-sufficient level. We hope that you, in addition to getting a good laugh, want to start training with us by watching the clip below!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s