videos

Bloopers

Att spela in videos till prototypen visade sig vara lättare sagt än gjort! Det blev ”några” omtagningar innan vi slutligen var (någorlunda) nöjda. Vi lever dock fortfarande efter devisen: ”Om du inte skäms över din första prototyp har du väntat för länge med att lansera den.”

Recording videos for the prototype was easier said than done. We had to do ”a few” takes before we were (reasonably) satisfied. Still, it gave us a a good laugh, and we hope you enjoy it too! We live by: ‘If you’re not embarrassed of your first prototype, you waited too long to launch it.’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s